Pienen tytön ristiäiset

Meidän pieni tyttömme kastettiin muutama kuukausi sitten ja nyt pääsen vihdoin jakamaan juhlien kuvat teille. Toivottavasti näistä on iloa ja inspiraatiota miettiessänne kesän tulevia juhlia.

Juhlien järjestäminen alkoi väriteeman valinnalla sekä valokuvaajan varaamisella. Aivan ihana Annika Liinanki oli aiemmin Jyväskylässä järjestettävillä Häämessuilla omalla osastollaan ja hän otti silloin meihin yhteyttä macaron-tilauksen tiimoilta. Annikalla on juuri oikeanlainen valoisa, raikas ja fressi tyyli, mistä tykkään, joten oli ihana, että hän pääsi ikuistamaan myös meidän juhlamme. Annika on todellinen “Pinterest”-worthy kuvaaja ja hänen tyyliinsä pääset tutustumaan tästä linkistä.

Annika kuvaa nykyään paljon myös Keski-Suomessa, joten jos sinulla on häät tulossa niin kannattaa rohkeasti ottaa häneen yhteyttä! Ensi vuosi taisi olla jo täyteen bookattu, mutta 2019 kesän morsiamet, pistäkää tämä korvan taakse.

minna bakes juhlahumua iso kuvaJuhlapaikan valinta osoittautui vaikeaksi päätökseksi. Meillä kotona juhlia ei mahtuisi mitenkään pitämään, miehen vanhemmilla pidettiin esikoisen ristiäiset ja siitä tuli ehkä jopa enemmän stressiä kuin mistään vuokrapaikasta, joten nyt halusin, että juhlat pidetään ihan jossain muualla. Pieniä, kauniita juhlatiloja ei Jyväskylästä montaa löydy, varsinkaan sellaisia, mihin voisi viedä omat tarjoilut. Suolaisen puolen olisimme voineetkin muualta tilata, mutta yleensä kakkujen ja muiden vieminen juhlapaikalle oli jo lähtökohtaisesti kielletty.

vanha pappila jyväskyläValitsimme lopulta seurakunnan Vanhan Pappilan, josta olin kuullut pelkkää hyvää. Pappila olikin todella kaunis jo itsessään, mutta väriteema vaihtui täysin, sillä pappilan poltetun oranssit seinät ja runsas kullan käyttö olivat niin voimakkaita elementtejä, että päädyimme valitsemaan teemaväreiksi hempeän persikan, hailakan vaaleanpunaisen sekä vaalean shampanjan.

juhlahumua koristeetKaste suoritettiin pienessä kappelissa Vanhan Pappilan sisällä, mikä oli aivan ihana kokemus. Kappeli oli intiimi ja kaunis ja se korosti juhlan kristillistä osuutta muusta juhlasta.

macaron paikkakortit jyväskyläristiäisiin kiitoskortitKasteen jälkeen siirryimme pöytään. Olin tehnyt kaikille vieraille paikkakortit macaron-rasioista, joissa oli nimikyltti ja satiininauharusetti samassa. Jokaiselle vieraalle oli myös teetetty Annin kuvalla oleva kortti, jossa oli runo takana. Nämä kortit toimivat samalla kiitoskortteina vieraille ja näin heillekin jäi kaunis muisto juhlista.

arabia kultareunus astiastoItselleni juhlissa käytettävät astiat ovat erityisen tärkeitä ja niin halusin näihinkin juhliin muuta kuin juhlapaikalla valmiina olleet kahvikupit. Halusin viedä juhlapaikalle mummoni Arabian astiaston, sillä samaa käytettiin myös omissa rippijuhlissani ja valmistujaisissani. Mummoni kuoli vähän ennen kuin esikoiseni syntyi ja nyt ukki muutama päivä sen jälkeen kun tyttömme syntyi. Näin heidän häälahjaksi saamansa astiasto pääsi kuitenkin mukaan juhliin, mikä oli mielestäni kaunis ajatus.

macaronit häihinToteutimme ristiäiset yhteistyössä eri yritysten kanssa. Juhlahumua-kaupan ihanat Anu ja Hannele olivat heti mukana kun kerroin heille juhlan ideasta ja värimaailmasta. Heiltä saimmekin aivan täydellisen väriset paperiviuhkat vaniljan ja kullan värisenä sekä pom pomit vaalean roosan ja vanhanajan kullan sävyisenä. Nämä kyseiset viuhkat ja pompomit olivat muuten harvinaisen kestäviä ja helpot kasata. Sen verran monia kymmeniä on näitä tullut aikojen saatossa värkättyä, että vahva suositus Juhlahumun tuotteille! Isot viuhkat valkoisena ja kultaisena olivat Confetin Pirkolta lainassa, kiitos kaunis hänelle myöskin.

minna bakes juhlahumuaJuhlapöytään halusimme mahdollisimman monenlaista herkkua. Pöytä koostuikin ruusukakusta, jonka ruusut on tehty vaalean persikalla liukuvärinä. Kakun päällä on vielä nimikyltti Annin nimellä. Kerroskakkun lisäksi pöydässä on macarontorni kolmella eri maulla, minicupcakeja, Tiramisu -ja Rocky Road Cupcakeja sekä karkkibuffet.

tilaa mini cupcakestiramisu cupcakes minna bakesristiäisjuhliin cupcaketHalusin, että teemavärit näkyvät myös kattauksessa ja kulkevat mukana läpi juhlien. Minicupcaket ovat Vanilla Salted Caramel-makua ja ne on koristeltu ruusupursotuksella sekä osassa on vielä mukana pieni A-kirjainlaatta vaahtokarkkimassasta. Pieni vaaleanpunainen A on samantyylinen kuin kakun nimilaatta.

Mini cupcaket ovat oivia juhliin varsinkin lapsia ajatellen. Lapset usein syövät isoista kuppikakuista vain päällisen ja siirtyvät sitten seuraavaan. Nämä ovat heille helpommin syötävissä eikä hukkaa jää niin paljon. Näitä kannattaa myös harkita, jos juhlat ovat cocktail-tyyliset ja pientä syötävää on paljon erilaista.

macaron rasiat häihinmacaron lahjarasia jyväskyläkerroskakut juhliin jyväskyläminna bakes kakutSuklaa-vanilja kakun teimme kaksikerroksisena. Alin kerros on vaahtokarkkimassasta rypytettyä röyhelöä, ylin kerros vaalean persikan sävyistä buttercreamia ja siihen valutus ja kukat päälle. Kattauksessa käytimme kakkualustoina yhtä lempisarjoistani, Iittalan Kastehelmeä, josta saat tällä hetkellä -20% myymälästämme saatavalla kupongilla.

beloved by brunou karkkibuffetKarkkibuffet-astiat ovat Minna bakesin myymälästä ja vuokraamme näitä myös muille juhlia järjestäville. Karkkikauhat meiltä puuttuivat ja en mielelläni halunnut käyttää muovisia kauhoja. Olin jo kauan ihastellut Beloved by Brunoun tuotteita ja laitoinkin heille vielä viime tipassa viestiä, että ehtisikö kauhat tyttömme juhliin. Mielettömän nopea reagoiminen heiltä ja iso kiitos siitä, että sain kuin sainkin lusikat vielä juhlia edeltävänä päivänä postiin! Kauhat ovat vintage-lusikoita, jotka on taottu kuperaksi. Kauhoihin sai valita itse tekstit ja Minna bakesille sopiviin tuotteisiin valitsin tietysti sanat “sweet, sugar ja lovely”.

beloved by brunou karkkikauhaJos olet järjestämässä häitä tai muita juhlia ja teille on tulossa karkkibuffet – kannattaa katsoa Beloved by Brunoun valikoima läpi. Heidän tuotteitaan saa mm. Weecosilta ja itse olen aivan ihastunut niiden tyyliin. Haluaisin teettää meille vielä lapsille omat kastelusikat (vinkkinä kaikille tuleville kummeille!) sekä kakkulapion ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Myös tämä sukkanauha oli mielestäni mahtava idea.

tilaa kakut jyväskylätytön ristiäisjuhlattilaa kakku jyväskyläJuomapöytään laitoimme persikan väristä Vichya ja vaaleanpunaista Pommaccia. Näitä maku-vichyjä kannattaa hyödyntää kattauksissa, niitä saa nykyään niin kauniissa sävyissä.

tarjoilut jyväskyläVinkkinä lapsijuhliin – nämä pullot ovat käytettyjä ja pestyjä Froosh-smoothie pulloja. Meillä niitä juodaan paljon, joten pesin vain etiketit pois ja näin ne ovat palvelleet jo lukemattomissa juhlissa. Paperipillejä saa nykyään monestakin nettikaupasta sekä Jyväskylässä Harjun Paperista ja Confetista.

ristiäiset tarjoilutristiäiset tytölleHalusin muistaa vieraita vielä jollain kiitoskortin lisäksi. Ajattelin, että lapsille sopisi hyvin Minna bakesin Sugar Cookiet persikalla marmoroituna ja aikuisille keksin Teeleidin teen. Meillä myydään myymälässä Teeleidin teetä ja valikoin niistä lempparini vieraslahjaksi. Teeleidin Anne kertoi, että heiltä saa tilattua juhliin omaa sekoitusta tai valmista teetä hyllystä omalla tarralla ja etiketillä sekä juuri sellaisen määrän kuin haluaa. Minusta olisi ihana, jos häissä olisi esimerkiksi hääparin oma kahvisekoitus paikalliselta paahtimolta tai oma teesekoitus tarjoiltuna vieraille.

Teepussit tulivat kauniin valkoisina ja niissä oli kultaiset suljinnyörit. Halusimme teettää pusseihin tulevat tarrat itse, sillä tarvitsimme niitä muutenkin. Muuten voit teettää teet omalla etiketilläsi ja Teeleidi tekee pussit sinulle valmiiksi. Teeleidin porukka muuttaa pian Kramsunkadulle ja tuotantotilat teehuoneen kera tulevat Vaajakoskelle Tulitikkutehtaille, “melkein” Minna bakesin naapuriin.

teeleidi teetomat teetetyt teepaketit keksipaketitristiäiskeksitTeetimme kekseihin ja teepaukkauksiin vielä omat tarrat, mitkä suunnittelimme itse. Tarroissa on herkkiä kukkia sekä Annin syntymäpäivä ja koko nimi. Tarroja käytettiin myös karkkibuffetissa niin, että jokainen sai ottaa vielä pussiin karkkeja ja viedä kotiin – ja sulkea pussin näillä tarroilla. Myös niille, jotka eivät juhliin päässeet, lähetettiin kiitoskortit, joiden kuoret suljettiin näillä.

minna bakes jyväskylämacarontorni minna bakesristiäistarjoilut lapsillemini cupcakes jyväskylä

“Ruusunnuppu suukkosuu
silmäs uuteen aamuun avautuu.
Ihmeitä täynnä päivän joka hetki,
tästä alkaa pienen tytön retki.”

Juhlat toteutettu yhteistyössä Annika Liinanki Photographyn, Beloved by Brunoun, Teeleidin sekä Juhlahumua-verkkokaupan kanssa. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, teitte juhlastamme ikimuistoisen!

Tallenna

Minna bakes loves Iittala + arvonta

Olen aikamoinen astioiden keräilijä. Kaapeistani löytyy monenlaista eri sarjaa, on valkoista ja ajatonta, värillistä ja väritöntä, kattausta kahdelle ja kahdeksalle hengelle ja kuohuviinilaseja isollekin porukalle. Tämän jo melkein harrastukseksi muodostuneen intohimoni olen selvästi perinyt äidiltäni, joka on aina panostanut kauniiseen kattaukseen ja laadukkaisiin astioihin. Arvatenkin Iittalaa löytyy meiltä molemmilta kaapeista ja vitriineistä ja merkin astioita katetaan pöytään niin juhlana kuin arkenakin.

ruusupuu minna bakes iittalaAjattelimme jälleen näin kevään juhlien lähestyessä lyödä hynttyyt yhteen Palokan Iittalan kanssa ja antaa teille inspiraatiota juhlakauteen käyttämällä Iittalan ja Arabian laadukkaita astioita, Minna bakesin herkkuja sekä ihanan kukkakauppa Ruusupuun kauniita kukkia. Näin ajattelimme helpottaa myös teidän päänvaivaanne siitä, mitä hankkia ja mistä kun juhlat ovat jo oven takana. 🙂

Meidän perheessä on aina järjestetty juhlia isolla kaavalla, mutta mielestäni kauniit astiat ja kaunis kattaus tekee sen, että jokainen arkinenkin syömähetki on pientä juhlaa. Kun katan meille aamupalaa ja laitankin smoothien Essencen juomalaseihin, tarjoilen välillä marjarahkaa iltapalaksi pienistä Mariskooleista ja pidän aina tuoreita kukkia pöydällä joko Kartio-kaatimessa tai Aino Aallon suunnittelemassa maljakossa, nautin hetkestä enemmän katsellessani näitä kauniisti suunniteltuja astioita ja näin tavallinen arkikin on itselleni miellyttävämpää. Sillä milloinpa sielu ei lepäisi kauniiden asioiden äärellä?

jyväskylä cupcakeskukkakauppa minnan ruusupuuiittalaKattaukseen valitsin pääosin Kastehelmi-sarjaa, sillä se on mielestäni ajattomana klassikkona helppo yhdistää monien muiden astioiden kanssa. Meilläkin on pöydällä usein sulassa sovussa Kastehelmen kirkkaat lautaset, Muumimukit ja Arabian valkoista KoKoa. Itselläni sattuu olemaan vielä niitä “alkuperäisiä” Kastehelmi-kulhoja muutama, ennenkuin sarja otettiin uustuotantoon ja pystyin hankkimaan niille helpommin kavereita.

Vinkkinä kerrostelineiden käyttäjille, että laittamalla isomman ja pienemmän Kastehelmen kakkualustan päällekkäin, saa esimerkiksi cupcaket ja muut herkut todella näyttävästi esille. Olen itse käyttänyt tätä kikkaa meidän juhlissa, esimerkiksi näillä syntymäpäivillä yhdistin kakkulautaset korkeaksi torniksi ja vielä leipälautaset ja jälkiruokakulhot yhdeksi korkeammaksi tarjoiluastiaksi. Yksisarvinen teemakattauksessa käytimme myös Kastehelmen kakkuvateja, sillä kirkas lasi on hyvä valinta värikkäissä kattauksissa antaen tilaa näyttäville herkuille ja koristeille.

tilaa keksit jyväskyläKirkkaat Kastehelmi-lautaset ovat meillä ihan arkikäytössä välipalalautasina sekä kahvipöydässä kun vieraita tulee. Minna bakesin marmoroidut keksit sopivat näiden kaveriksi aika kivasti, varsinkin kun kekseihin voi laittaa minkä vaan värin juhlien teeman mukaan. Vitriini-rasioissa harvoin kuppikakkuja säilytetään, mutta ajatus kauniista rasiasta täynnä macaroneja ja muita herkkuja oli vain aika vastustamaton.

minna bakes iittala jarsiittala jarsVitriinien lisäksi halusin testata, miten eri astiat taipuvat juhlakauttaukseen. Esimerkiksi Iittalan Jars-purkit sopisivat aika hyvin moderniin ja simppeliin karkkibuffettiin vai mitä? Jars toimii hyvin myös maljakkona, samoin Iittalan eri sarjojen kaatimet. Tässä kattauksessa käytinkin Essencen juomakaadinta kauniin hortensia-kukan maljakkona ja esimerkiksi Kartio-kaadin toimii meillä usein neilikkakimpun maljakkona. Kukkien läsnäolo kotona, vaikkakin vain näin yhtenä oksana, toimii heti tunnelman nostattajana. Kuinka moni teistä palkitsee itsensä ns. siivous-kimpulla puunauksen jälkeen?

Iittalan Essence-sarja on tällä hetkellä tarjouksessa kaikille MyIittala-jäsenille, kannattaa siis käydä Palokan myymälässä liittymässä jäseneksi ja lunastamassa etu itselleen. Tätä sarjaa me saimme runsaasti häälahjaksi ja se on varmasti tänä kesänä monen muunkin hääparin toivelistalla.

tilaa macarons jyväskyläkastehelmi iittala minna bakesIhastuin myymälässä todella paljon näihin Kastehelmen erilaisiin värivariaatioihin. Varsinkin tämä kaunis lohenpunainen kulho sekä kirkkaankeltainen kulho näyttivät niin raikkailta, että kuvittelin ne heti meidän lasten syntymäpäiväjuhliin. Vähän jäi mietityttämään, että toimisivatko nämä jälkiruokakulhoina esimerkiksi jäätelölle, oletteko kokeilleet? Kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä näyttävämpiä jalallisia kulhoja arkisemman ruuan tarjoiluun, esimerkiksi pieniä Mariskooleja hedelmäsalaattia varten tai pannacottaa Essencen maljan mallisiin skumppalaseihin. Näin tehdään helposti esimerkiksi arkiaamupalasta hieman juhlavampi.

minna bakes iittala

kukkakauppa ruusupuuJuhlien kattausta miettiessä astioiden ja herkkujen lisäksi tärkeässä roolissa on myös kukat. Ammattitaitoinen floristi osaa sitoa kimpun juuri omaan makuun sopivaksi ja omaa tarvetta kunnioittaen. Aina ei ole nimittäin tarve isolle ja näyttäväle kimpulle, vaan jo muutama yksittäinen kukka tai kimppu pelkistä valkoisista ruusuista on juuri se mitä sillä hetkellä kaipaa. Todella monelle meidän hääpareillemme, kenelle teemme kakut, kukat tulevat Minnan Ruusupuusta. Sieltä löytyy aina täydelliset kukat kakkujen päälle, perjantain kimppu myymälään ja muutama kaunis yksittäinen kukka omaa kotia piristämään. Nyt kaupassa oli vielä jaloleinikkeja ja pionitkin olivat jo saapuneet niin valkoisena, vaaleanpunaisena kuin fuksiankin värisenä.

Jos minusta ei olisi tullut muotoilijaa ja sitä kautta cupcake-leipuria, olisin aivan hyvin voinut lähteä kukkakauppiaaksi. Se olikin haave-ammattini peruskoulussa ja nauraen kerroinkin Minnalle, että hän ei ehkä muista, mutta olin heillä aikoinaan ysiluokkalaisena joulun alla kiireapulaisena tekemässä karkkipuita ja kukka-asetelmia. Se oli paras TET-paikka ikinä ja ihana nyt myöhemmin tehdä työtä, joka yhdistää meidät hauskasti jälleen.

minna bakes ruusupuuiittala kastehelmi kakkualustaArvatkaapa mikä on parasta tässä koko kattauksessa ja yhteistyössä? Se, että te voitte voittaa itsellenne aika kivan yllärin meiltä kolmelta yritykseltä! Palokan Iittala Outletissä sekä meidän myymälässämme on käynnissä arvonta, jossa palkintona on iso Kastehelmi tarjoilulautanen, kahdentoista kappaleen cupcake-rasia valitsemillanne mauilla sekä kukkakauppa Ruusupuun lahjakortti. Palkinnon arvo on yli 100,00 euroa ja sillä saa autettua jo omia juhlia aika kivasti, tai antaa syyn järjestää sellaiset.

Toinen, minkä halusin teille lukijoille ja meidän ihanille asiakkaille bonuksena tarjota, on alennus, joka antaa teille -20% Iittalan Kastehelmi-sarjasta Palokan myymälästä. Alennuksen saa kupongilla, jonka voi noutaa meidän myymälästämme tänä tulevana perjantaina sekä vielä 19.5. perjantaina, johon asti se on voimassa. Tarjous koskee kaikkia Kastehelmi-tuotteita kakkulautasista kuppeihin ja kaikkia värejä kirkkaista keltaiseen. Eli nyt on todella hyvä hetki hankkia ne lahjat tuleviin ylioppilasjuhliin, ripille pääseville, täydentää sitä omaa kattaussarjaansa tai aloittaa kokonaan uuden sarjan kerääminen.

kukkakauppa ruusupuu jyväskyläTulkaa siis nappaamaan meiltä kuponki matkaan, käykää inspiroitumassa kattauksesta Iittalan myymälässä ja osallistukaa arvontaan vaikka molemmissa paikoissa! Äitienpäivä on tällä viikolla eikä tarvitse enää miettiä, mistä hakea lahjat, herkut ja kukat.

Palokan Iittala Outlet palvelee:

Ma – Pe 10 – 20
La 10 – 17
Su 12 – 16

Kukkakauppa Ruusupuu palvelee:

Ma – Pe 10 -17
La 9 – 14

Ja me olemme auki perjantaisin klo 12 – 18,

Tervetuloa ostoksille ja ihanaa viikkoa! 🙂

Tallenna

Unicorn Party

Tämän hetken suosituin juhlateema taitaa olla Unicorn eli yksisarvinen. Vielä muutamia Frozen-kakkuja tehdään edelleen, mutta aavistelen tästä aika kovaa seuraajaa Elsalle ja Annalle mitä juhlien teemaan tulee. Niinpä toteutimme Palokan Confetin kanssa yhteistyössä Unicorn Party-kattauksen heidän tuotteillaan ja meidän herkuilla sekä muutamalla kätevällä niksillä, mitä tulee lastenjuhlien järjestämiseen.

unicorn cake jyväskyläToteutimme kattaukseen suklaavanilja-yksisarviskakun, jonka harja on tehty erilaisista vaniljaisista kukista sekä tähdistä, sokerimassakukista ja marengeista. Sarvi, korvat ja silmät ovat myös vaahtokarkin makuista sokerimassaa, kakun päällinen taas aitoa vaniljaa. Kuppikakut ovat myös vaniljakuppikakkuja ja niiden pohja onnistuisi myös banaanina tai suklaanakin.

tilaa yksisarvinen kakku jyväskylä tilaa kakku jyväskyläTässä kakussa oli ihana päästää mielikuvitus valloilleen ja käyttää mitä erilaisimpia herkkuja koristeena. Näitä erilaisia Unicorn-kakkuversioita tullaan varmasti vielä näkemään meidän leipomossa, sen verran tuli uusia ideoita miten tämän voisi toteuttaa!

unicorn cake minna bakes jyväskyläyksisarvinen ilmapallo confetiKattaukseen sopi erinomaisesti taustaksi hopeinen oviverho, jonka ripustin nastoilla kattolistaan. Näin juhlatilan (tai tavallisen keittiön ja olohuoneen) ilme muuttuu kauniisti teemaan sopivaksi. Aika yksinkertaisilla asioilla voi näin luoda juhlatunnelmaa. Samoin pöytäliinan löysin Confetista, jossa on todella hyvä valikoima erivärisiä muoviliinoja ja niihin mätsääviä lautasliinoja, lautasia, mukeja ja aterimia. Näitä olen käyttänyt ennenkin meidän juhlissa.

Tylli-pom pompit ovat myös Confetista, valkoiset fan fan-viuhkat Juhlahuumasta ja muut koristeet löytyivät meidän vanhoista varastoista, pieniä pitsisiä kennopalloja löytyy vielä meidän myymälästäkin. Unicorn-tikkupallot ovat Confetista ja heiltä löytyi myös isompikin samanlainen pallo, jonka voi täyttää heliumilla. Nämä pienemmät eivät vaadi kuin puhaltamisen ja kestävät todella pitkään käytössä.

yksisarvinen juhlatkuppikakut tilaa jyväskyläUnicorn cupcakes kuppikakuissa on käytetty kahta erilaista pursotustyyliä vaniljalla ja sarvia tehtiin niin vaaleanpunaisena kuin vaalean violettinakin. Macaronit piti tietenkin saada mätsäämään sävy sävyyn muun kattauksen kanssa. Kattauksessa käytetyt paperilautaset kultaisella yksisarvisella ovat Confetista.

yksisarvinen kuppikakut minna bakesunicorn cupcakes minna bakesSain Confetin yrittäjältä Pirkolta hyvän idean sekoittaa Candy Melts-nappeja popcorniin. Näin saa kuulemma hyvän makean ja suolaisen yhdistelmän, joka toimii tosi kivasti lasten syntymäpäivillä. Testattiin tätä heti ja niinpä toimikin! Valkoista Candy Meltsiä voi värjätä pastaväreillä tai ostaa suoraan esimerkiksi vaaleanpunaisena. Värjäsimme osan vaalean violetiksi, osan teimme valmiilla vaaleanpunaisella.

candy melts popcorn Mukit ovat kauniin heijastelevia kaikissa pastellisissa sävyissä. Näiden nätti hologrammi-efekti tulee paremmin livenä esille.

Unicorn poop eli marengit sateenkaaren väreissä toteutimme nyt popcornin kanssa yhdessä. Eli tässä on kauniisti sanottuna “yksisarvisen kakkaa”, jota usein myös kattauksissa näkee. Hyvää se ainakin oli, vaikka nimi muuta sanookin!

unicorn poopyksisarvinen keksit tilaa jyväskyläYksisarvinen-muotti meiltä löytyykin ja sitä onkin käytetty ahkeraan. Näihin kekseihin voi painaa vielä syntymäpäiväsankarin nimen ja vaahtokarkkimassan marmoroinnissa voidaan käyttää erilaisia värejä.

tilaa nimikeksit jyväskylämacarons jyväskyläNappasin Confetista vielä hopeiset pillit mukeihin mukaan ja askartelin niihin paperista leikkaamalla “make a wish” laput kiinni. Lapuissa voisi lukea myös juhlien sankarin nimi tai jotain muuta teemaan viittaavaa. Nämä pysyivät ihan tavallisella liimapuikolla laitettuna kiinni.

yksisarvinen kakku minna bakesKaikkia näitä juhlatuotteita voit siis hankkia Palokan keskuksen Confetti-myymälästä, ihana Pirkko auttaa sinua mielellään juhlien suunnittelussa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Häneltä saa aina apua koski se sitten leipomiseen liittyviä ongelmia tai muuten vain ideoita uusien juttujen toteutukseen.

Meiltä voit tilata Unicorn-kakun hintaan 95,00 euroa, cupcaket 4,75€, macaronit 2,20€ kpl ja keksit 1,90€ kpl. Teemajuhlien toteutus ei voisi olla tämän helpompaa, laita vain viestiä meille tilaukset@minnabakes.com tai rimpauttele myymälään niin suunnitellaan teidän kattaus yhdessä.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Palokan Confetti-myymälän kanssa.

Tallenna

1 2 3 5