Teemajuhlat kolmevuotiaalle

Meillä järjestettiin juuri kolmevuotiaalle teemajuhlat, jonka aiheen sankari sai valita itse. Hän valitsi aiheeksi kuun taivaalta (ja heti mietin, että miksi menin edes kysymään…). Piti hetken pohtia, miten tämän toteuttaisin, mutta lopulta kuu, tähdet ja avaruus-teema olikin melko helppo haalia kokoon.

kakut jyväskyläMeillä oli valmiiksi myymälässä myynnissä eri kokoisia mustia ja harmaita kennopalloja ja viuhkoja ja näiden kaveriksi tilasin Pop up kemuista ja paikallisesta Confetista foliopallot. Kuu ja tähdet saapuivat Pop upista ja Palokan Confetin ihana Pirkko täytti ne ja ison 3-numeron meille heliumilla. Nämä numeropallot ovat joka vuosi hitti lasten keskuudessa, niitä saa meillä aina halia ja kuljettaa ympäri taloa.

kakut jyväskylä

Olin aiemmin askarrellut fimo-massasta tähtinauhan ja musta harsokangas ostettiin mieheni 30-vuotis Great Gatsby-juhliin jo aiemmin. Nyt loin sillä nopeasti tunnelmaa jälkiruokapöydän ympärille.

teemakakut jyväskylä

Teeman mukaan toteutettiin leipomolla avaruushenkinen kakku, kustomoidut keksit, minicupcaket sekä macaronit. Kakun suklaakuorrute värjättiin mustaksi ja koristeltiin hopearoiskeilla sekä tähdillä. Mustat ja valkoiset macaronit hopeisilla raidoilla maistuivat etenkin aikuisille ja harmaalla marmoroidut keksit lapsille. Leipomolta mukaan nappaamani Lakridsin hopeiset minttusuklaakuulat sopivat vielä hyvin teemaan. Cupcakeissa käytimme hopeisia vuokia ja koristelimme miniversiot valkoisilla tähdillä.

teemakakut jyväskyläkakut jyväskyläTarjoiluastiat löytyivät myös kaikki meiltä leipomolta. Olin juuri tilannut vuokrattavaksi harmaan marmoripintaisen kakkualustan ja muuten lasiset astiat antoivat tilaa teemalle. Paperipillit löysin Harjun Paperista ja hopeiset pahvimukit H&M Homesta.

teemajuhlat jyväskylä

Valotaulu ja muutama koriste ikkunoissa viimeisteli keittiön ja olohuoneen juhla-asun. Lopulta pääsin aika vähällä valmistelulla ja sankarikin oli tyytyväinen juhliinsa. Se onkin tarkoituksenani Minna bakesin kanssa – yhdestä paikasta saat niin leivonnaistet, tarjoiluastiat kuin koristeet, ja näin pääset itse vähemmällä vaivalla ja saat silti näyttävät juhlat järjestettyä. Tässä olemme enemmän kuin mielellämme apuna.

Seuraavaksi olisikin vuorossa meillä ristiäisten suunnittelu, mitä juhlia teille on tulossa seuraavaksi? 🙂

Haemme työntekijöitä!

Minna bakes Juhlapalvelu on perustettu kesällä 2015 ja olemme olleet edelläkävijä jenkkityylisten leivonnaisten tuomisessa Keski-Suomeen. Nyt haemme tiimiimme lisää huipputekijöitä. Jos sinulla on intohimo visuaalisesti kauniisiin ja laadukkaisiin herkkuihin, olet nopea oppimaan ja omaat ystävällisen ja yrittäjämäisen asenteen, laita meille hakemus!

Haemme työntekijöitä kahteen eri tehtävään, mutta jos sinulla on valmiudet toimia molemmissa niin aina parempi.

Kassatyöskentelijä

Työhön kuuluu raaka-aineiden hankinta, tuotteiden esillepano, myymälän ja leipomon siivous, tilausten vastaanottaminen ja erinomainen asiakaspalvelu. Kassatyöskentelijä siivoaa viikonloppuna/alkuviikosta myymälän ja leipomon sekä hankkii tarvittaessa raaka-aineet tukusta.

Myymälän ollessa auki hän vastaa asiakaspalvelusta sekä myymälän hoitoon kuuluvista tehtävistä. Olemme myös usein mukana erilaisissa tapahtumissa viikolla, iltaisin ja viikonloppuisin, joten työvuoroja olisi 2 krt viikossa ja muuten vaihtelevasti tarpeen mukaan.

Meille asiakas on ensiarvoisen tärkeä, joten vaadimme loistavaa suoriutumista niin myynti- kuin asiakaspalvelutyöstä. Ymmärrys sosiaalisen median käytöstä, myymälän somistuksesta ja visuaalisuudesta katsotaan eduksi.

Hygieniapassi välttämätön. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

minnabakes_jyväskylä_leipomo

Leipomotyöntekijä

Tarvitsemme tuuraajaa leipomon puolelle. Haemme ensisijaisesti työntekijää, jolla on intohimo leipomiseen, kyky toteuttaa valmistamiamme tuotteita, hyvät kädentaidot sekä hygieniapassi.

Työssä vaaditaan, että pystyt seuraamaan reseptiä itsenäisesti, teet tasaisen tarkkaa työtä isojenkin erien kanssa, toimit tehokkaasti ja olet erittäin tarkka tuotteiden laadun ja ulkonäön suhteen. Työvuoroja on vaihtelevasti tarpeen mukaan.

Hygieniapassi välttämätön.

Minna bakes Vaajakoski

Mitä vaadimme työntekijöiltämme?

Olet sitoutunut yritykseen ja olet joustava työvuorojen ja aikataulujen suhteen. Työvuorojen pituus vaihtelee tilauksien ja tapahtumien mukaan eivätkä viikot seuraa samanlaisina toisiaan.

Sinulla on ystävällinen ja avulias asenne ja olet työskennellyt aiemmin erilaisissa työyhteisöissä. Uskallat kysyä apua tarvittaessa ja annat sitä myös muille. Osaat toimia sekä itsenäisesti että muiden työntekijöiden kanssa yhteistyössä.

Olet tunnollinen ja tarkka työntekijä. Osaat organisoida omaa työskentelyäsi sekä ymmärrät oman työpanoksesi vaikutuksen yrityksen toimintaan.

Olet tarkka yrityksen vision kanssa ja ymmärrät vaatimuksemme loistavasta asiakaspalvelusta sekä tuotteiden laadusta.

Olet joko sivutoiminen- päätoiminen tai kevytyrittäjä. Toimit siis itsenäisesti ja saat vaikuttaa työvuoroihisi sekä työskentelyaikoihisi, mutta niin että sinulta tilattu työ tulee tehdyksi määräaikaan mennessä. Palkanmaksu tapahtuu laskutuksella. Tästä annamme mielellämme lisätietoja.

Haemme työntekijöitä ensisijaisesti pidempään työsuhteeseen, jotta voisimme yhdessä kasvattaa ja kehittää yritystä eteenpäin.

Mitä Minna bakes tarjoaa sinulle?

Tarjoamme rennon ja hauskan työyhteisön, johon on helppo tulla mukaan. Meillä jokainen pääsee vaikuttamaan omaan työhönsä ja näkemään suoraan työnsä tulokset.

Meillä pääset toteuttamaan itseäsi visuaalisesti niin leipomon kuin myymälän puolella. Pääset vaikuttamaan niin tuotevalikoimaan, uusiin makuihin kuin myymälänkin toiminnan kehittämiseen.

Meillä pääset näkemään läheltä miten pienyritys toimii ja opit samalla paljon yrittämisestä, markkinoinnista ja myynnistä. Meillä jokaisen työpanos on merkittävä.

 

Hakeminen

Kirjoita hakemukseen mitä ominaisuuksia, taitoja tai kokemusta sinulla on mistä voisi olla hyötyä työyhteisössämme? Tähän kuuluu kaikki asiakaspalveluun, myyntiin, leivontaan ja visuaaliseen työhön liittyvä. Liitä myös mukaan CV:si.

Mikäli haet leipomotöitä, laita mukaan kuvia valmistamistasi leivonnaisista, varsinkin kuvat marengeista, macaroneista sekä cupcakeista lasketaan eduksi.

Käytämme palkanmaksussa ulkopuolista palvelua, jolloin työntekijä laskuttaa tekemistään tunneista. Annan tästä mielelläni lisätietoja, jos se ei ole ennestään tuttua. Palvelun käyttäminen ei vaadi toiminimen perustamista.

Laita hakemuksesi osoitteeseen minna@minnabakes.com

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden/henkilön löydyttyä, toimi siis nopeasti!

Vastaamme kaikille hakijoille ja kutsumme haastatteluun mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat suoraan minulta, joko sähköpostitse tai soittamalla 050-3471015 arkisin klo 9.00-18.00

Ystävällisin terveisin, Minna Keto

Vinkit uuden vuoden juhliin

Meidän perheessä juhlittiin maaliskuussa mieheni pyöreitä vuosia ja teemana oli 1920-luvun glamour kieltolain hengessä. Teeman tukena olivat flapper-mekot, sulat, pitsi sekä Great Gatsby-elokuvan maailma – “A little party never killed nobody”. Väreinä käytimme pääasiassa kultaa ja mustaa eri muodoissa. John F. Fitzgeraldin Kultahattu on aina kuulunut omiin lempikirjoihini ja elokuvan myötä sen visuaalinen maailma on ollut todella suosittu häiden ja muiden juhlien teemana. Ajattelinkin, että kyseinen teema sopisi hyvin myös uuden vuoden juhliin, joten tässä vähän vinkkiä juhlien järjestämiseen.

great gatsby juhlat

1920 luvun juhlavinkit salakapakka juhlat
Juhlapaikkana oli aiemminkin käyttämämme seurakunnan leirikeskus, joka ei välttämättä henkinyt ihan sitä salakapakan tunnelmaa mitä halusimme luoda. Oli siis keksittävä omia konsteja, millä piilottaa mäntyiset seinät sekä yksi jättimäinen tiilitakkakin. Oviaukoissa meillä oli kultaiset hapsuverhot ja ovet oli piilotettu mustien kertakäyttöpöytäliinojen taakse.

1920 luvun syntymäpäiväjuhlat Katosta roikkui mustia, kultaisia sekä kultaisella confetilla täytettyjä ilmapalloja sekä erilaisia paperilyhtyjä hapsuineen. Hyvän vinkin ilmapallojen kiinnitykseen saat Essin blogista. Alemmassa kuvassa näkee miten suuri punainen tiilitakka on piilotettu mustalla kertakäyttöliinalla.

uuden vuoden juhlatNämä kuvat on otettu päiväsaikaan, jolloin tunnelma ei vielä ihan ollut niin kapakkamainen kuin illalla, mutta näistä näkee miten saimme teeman tuotua vanhaan leirikeskukseen. Onneksi illan tullen lyhtyjen valaistuksessa mäntyiset seinätkin näyttivät jo kultaisilta ja katto heijasteli hyvin samaa värimaailmaa.

30 vuotis juhlat koristelut

uuden vuoden juhlien koristeluJuhlissa oli ensin koko perheelle sopiva ruokailuosio, jonka jälkeen lapset lähtivät isovanhempien kanssa kotiin ja me aikuiset jäimme vielä juhlimaan. Suurin osa meistä yöpyikin juhlapaikalla, mikä teki siitä erinomaisen meidän tarkoituksiimme.

1920 luvun juhlatOlin askarrelut A4 kokoisia kylttejä sekä tupsuviirejä peittämään tarpeettomia ovia ja tauluja, joita ei voinut poistaa seiniltä. Taustana näissä käytetiin muovisia sekä paperisia kertakäyttöliinoja. Paperiset olivat ehdottomasti paremmat, sillä ne eivät rypistyneet eivätkä heijastelleet esimerkiksi salamavaloja vaan loivat ihanan mattaa tunnelmaa tilaan.

Suosittelen panostamaan etenkin eniten kuvattuihin kohteisiin eli esimerkiksi jälkiruokapöydän taustaan. Tässäkin meillä käytettiin erilaisia tupsuviirejä, kennopalloja sekä kertakäyttöliinoja.

Jälkiruokapöytä oli täynnä Vanilla Salted Caramel-cupcakeja, Black Liquorice ja White Chocolate & Champagne-macaroneja, kakkuja, valkoisia liitulakuja (mieheni lempikarkkeja), lakupiippuja sekä muita mustia, valkoisia ja kultaisia herkkuja.

1920 luvun juhla koristeet

30 vuotis juhlat kulta musta uuden vuoden koristeetKakkujen päälle tulivat vielä kynttilät erikseen.

30 vee kattaus30 vuotis juhlat miehelle

Kaikki vieraat olivat ihanasti lähteneet mukaan leikkiin, osa esiintyi täydessä tällingissä sulkien ja pitsien kera ja osa taas edusti 1920-luvun viinatrokareita ja työläisiä. Suurimmalta osalta kuitenkin löytyy jo valmiiksi musta puku tai pikkumusta kaapista, joten vaikeaa näihin juhliin ei ole pukeutua. Otsapantoja, sulkia, rusetteja miehille ja muita koristeita myös löytyy aika hyvin kaupoista teeman ollessa tällä hetkellä suosittu. Itse kävin vielä Loihtimon Annilla, joka nimensä veroisesti loihti minulle ihanan kiharanutturan strassipannan ja sulkien kera sekä teki meikin, joka kesti aamun tunneille saakka.


Juhlitaanko teillä uutta vuotta näyttävästi vai riittävätkö pelkät raketit? Valaako kukaan enää tinaa? Se olisi ollut muuten näihinkin juhliin hyvä ohjelmanumero!

Kuvat: Tiina Salminen / Tiitu Design

 

Tallenna

You might also like:

1 2 3 4