Hääparille

Hääkakku ja häiden tarjoilut ovat unohtumaton osa hääjuhlaa. Kakun leikkaaminen on monelle tärkeä traditio ja kauniit kakut ja leivonnaiset jäävät monelle mieleen ja niitä muistellaan vielä kauan juhlan jälkeenkin. Me Minna bakesilla haluamme tehdä hääkakun tilaamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi tapahtumaksi.

kerroskakku jyväskylä

Miten tilaan hääkakun?

Kun häiden päivämäärä on selvillä, kannattaa ottaa meihin yhteys ja tehdä alustava varaus kyseiselle viikonlopulle. Jos häihin on aikaa alle vuosi, sovimme samalla jo mahdollisen hääpalaveriajan ja pistämme päivämäärät kalenteriin ylös. Jos häihin on vuosi tai yli vuosi aikaa, teemme alustavan varauksen kyseiselle viikonlopulle ja palaamme asiaan noin puoli vuotta ennen hääpäivää, jolloin sovimme palaveriajan ja lyömme tilauksen lukkoon.

Meihin saat yhteyden näiden nettisivujen Tilaa-lomakkeen kautta, sähköpostilla tilaukset@minnabakes.com tai soittamalla numeroon 050 – 5710468.

Pääseekö kakkumakuja maistelemaan etukäteen?

Yli 80 hengen hääkakkutilaukseen sisältyy 1 h suunnittelupalaveri sekä koemaistelu. Maistelua varten voitte valita kaksi eri makuista kakkupohjaa ja näihin täytteet ja kuorrutteet. Näin saatte paremmin tuntumaa kakkujen makumaailmaan. Palaverissa hahmottelen kakun lopullisen muodon ja sovimme lopullisesta tilauksesta sekä kakun säilytyksestä ja kuljetuksesta.

Mikäli tilausta ei palaverin jälkeen synnykään, perimme siitä 65,00 euron maksun. Jos lopullinen tilaus pienenee yli kymmenellä hengellä palaverin jälkeen, veloitamme siitä 30,00 euroa erikseen.

Palaverin jälkeen lähetän teille laskun, jossa on veloitettu 20% tilauksen lopullisesta summasta. Tätä summaa ei palauteta, ellei meidän puolestamme satu jotain ylitsepääsemättömällä tavalla työskentelyämme haittaavaa. Loppuosan laskusta lähetän noin kuukausi ennen häitä.

Jos teille on tulossa alle 80 hengen häät, voitte silti varata halutessanne suunnittelupalaverin. Tällöin palaverin hinta 65,00 euroa lisätään tilaukseenne.

minna bakes juhlahumua iso kuva

Mitä vaihtoehtoja suosittelet hääjuhlaan?

Meidän tarkoituksenamme on opastaa teitä valitsemaan teille ja vieraillenne sopivat jälkiruuat ja näyttävät leivonnaiset, olivat ne sitten kakkuja, keksejä, macaroneja tai muita herkkuja.

Erilaiset makuvaihtoehdot kakuille löydät Custom Cakes-osiosta, josta näet erikseen valmistamamme pohjamaut, täytteet sekä kuorrutteet. Voit joko valita näistä jo mieleisesi yhdistelmän tai tutustua vielä Cake Collection-kakkumallistoomme, jonne olemme valinneet jo valmiiksi erilaisia makuyhdistelmiä.

Kakkujen ulkonäkö suunnitellaan teidän juhlaanne sopivaksi. Esimerkkejä tekemistämme kakuista ja tyylistämme näette kakkusivuilta. Valmistamme korkeita amerikkalaistyyppisiä kakkuja sekä yksi- että monikerroksisena käyttäen vain parhaita raaka-aineita aidosta luomuvaniljasta belgialaiseen suklaaseen. Isolle vierasmäärälle voimme tehdä niin kerroskakkuja, kakkubuffetin kuin cupcake-torninkin, jonka päällä voi olla hääparin oma pieni kakku leikattavaksi. Vaihtoehtoja on monia, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä.

hääkakut jyväskylä

Kuinka paljon hääkakku maksaa?

Onnistunut kakku ja maistuvat juhlapöydän tarjoilut ovat asia, johon häissä kannattaa panostaa. Laadukkaista raaka-aineista ammattilaisten tekemänä kakut kruunaavat teidän tärkeän päivänne jättäen teille yhden huolenaiheen vähemmän. Näin voitte itse keskittyä toisiinne ja itse juhlaan.

Hääkakun hintaan vaikuttaa kakun koko, erikoisruokavaliot sekä täytteiden määrä ja koristelu. Kakkukokoja on meillä useita ja hinnoittelu tapahtuu henkilömäärän mukaan. Lähtökohtaisesti kakkujen hinta on 5,00-6,00 euroa per henki. Pystymme antamaan teille suuntaa antavan tarjouksen kun henkilömäärä ja valitut tuotteet on tiedossa.

macaronit häihin

Miten hääkakku leikataan, miten se säilyy ja miten se noudetaan?

Meillä tehdyt korkeat kakut kannattaa aina leikata mielummin terävällä veitsellä tai kakkuveitsellä kakkulapion sijaan. Suosittelen ottamaan buttercream-kakut noin 15 minuuttia ennen tarjoilua huoneenlämpöön, jolloin kuorrute ehtii pehmetä hieman ja kakusta saa helpommin kauniita ja korkeita paloja. Yleensä juhlapaikalla on myös osaavaa henkilökuntaa leikkaamaan kakkua ja auttamaan sen tarjoilussa.

Kakku säilytetään kylmässä. Jos juhlapaikalle on matkaa pidemmälti, meiltä saa lainaan isoja kylmälaukkuja ja kylmäpatruunoita kuljetusta varten. Nämä kuuluvat meillä palveluun eikä niistä veloiteta erikseen.

Kakku noudetaan meiltä leipomosta Vaajakoskelta. Jopa kolmekerroksiset kakut on helppo kuljettaa, kun olemme tehneet ne tukevasti käyttäen kakkutukia, välialustoja ja annamme ne suoraan kylmästä kyytiin. Kakut kannattaa laittaa peräkonttiin tasaiselle alustalle tai apukuskin jalkoihin. Annamme vielä kuljetuksesta tarkemmat ohjeet tilauksen yhteydessä.

Erityistapauksissa voimme kuljettaa kakun myös juhlapaikalle.

macarontorni häihin
Mitä muuta voisimme tarjoilla hääkakun lisäksi/sijaan?

Korkeiden kakkujen lisäksi olemme erikoistuneet aitoihin, amerikkalaistyylisiin cupcakeihin. Cupcake-nimi sen vuoksi, että kuppikakku ei vain kuvaa sitä makuelämystä ja käsityötaitoa, jota me laitamme jokaiseen yksilöityyn cupcakeen. Nämä ovat todella kauniita syötäviä häissä ja meiltä saat vuokrattua myös korkean akryylisen cupcake-tornin, johon saat nämä herkut näyttävästi esille. Cupcaket voidaan myös personoida häidenne teeman mukaan vuokien väriä ja koristeita myöten.

Yksi cupcake vastaa noin yhtä kakkupalaa. Teemme tilauksesta myös minicupcakeja, jotka soveltuvat varsinkin lapsille hyvin sekä cocktail-tyyliseen tilaisuuteen.

Cupcakes alkaen 4,50 euroa kappale
Minicupcakes alkaen 2,20 euroa kappale
Minimitilaus 12 kpl per maku

kuppikakut häihinristiäisjuhliin cupcaket
Toinen ylpeudenaiheemme ovat täydellisen muotoiset ja makuiset ranskalaiset macaron-leivokset. Nämä mantelijauhoon tehdyt ekslusiiviset herkut voidaan personoida tyyliinne sopivaksi kuoren värin ja sen koristelun myötä. Meiltä voit vuokrata myös näyttävän macarontornin, mihin saat herkut kauniisti esille ja mistä niiden nauttiminen on helppoa.

Macaronit voidaan laittaa myös ns. vieraslahjoiksi tai paikkakorteiksi vieraille. Meiltä saat kauniit läpinäkyvät rasiat nimikyltillä ja silkkinauhalla personoituna vieraillesi.

Macarons alkaen 2,20 euroa kappale
Minimitilaus 12 kpl per maku

tilaa tarjoilut jyväskylämacaron paikkakortit jyväskylä

Kustomoidut sokerikeksit eli sugar cookiessit ovat myös suosittu herkku häissä ja muissa perhejuhlissa. Näissä ihanissa luomulaatuista aitoa vaniljaa sisältävissä kekseissä on vaahtokarkkimassasta tehty laatta päällä ja niiden muokkaaminen tyyliinne sopivaksi on helppoa.

Nämä herkut voidaan myös pakata yksittäispusseihin vieraslahjoiksi, saat kauttamme personoidut tarrat juhlaanne sopivaksi, joita voitte käyttää pussin sulkijoina.

Custom Sugar Cookies 1,90 € kpl
Keksit ovat automaattisesti laktoosittomia.
Minimitilaus 15 kpl

ristiäiskeksitpersonoidut keksit ja teepussit
Varsinaisena wau-efektinä saat kauttamme Teeleidin teepaketit teille suunnitellulla etikettitarralla. Nämä toimivat niin vieraslahjoina kuin tarjoiltavana teenä hääjuhlassanne. Kysy lisää tarrojen graafisesta suunnittelusta, personoiduista lahjoista sekä muista mahdollisuuksista tehdä häistänne ikimuistoiset.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, suosittelen aina illan jatkoille karkkibuffettia. Meiltä saat vuokrattua kauniit ja persoonalliset lasiset karkkibuffet-astiat sekä suomalaista käsityötä olevat vintage-kauhat. Kysy lisää tilauksen yhteydessä!

by brunou tarjoilukauhat

Varataanko aika hääpalaverille?

Oletteko jo löytäneet unelmienne hääkakun vai haluaisitteko kuulla vielä lisää häiden jälkiruokatarjoiluista? Ottakaa yhteyttä sähköpostitse tilaukset@minnabakes.com tai soittamalla 050 – 5710468. Tapaamme teidät mielellämme niin pääsemme suunnittelemaan teille näyttävät tarjoilut, joista tulee juhlanne kohokohta!

Ystävällisin terveisin, Minna ja Minna bakesin tytöt

häätarjoilut jyväskylä

Kaikki kuvat: Annika Liinanki Photography

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna