Custom Cakes

Amerikkalaiset buttercream-kakut ovat korkeita, näyttäviä ja aivan mielettömiä makuelämyksiä. Kaikki herkut valmistetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista käyttäen aitoa vaniljaa, belgialaista laatusuklaata sekä oikeaa voita.

Tuotteissa käytetään luomukahvia, Callebautin belgialaista laatusuklaata ja aito vanilja sekä muut mausteet ovat pääosin luomulaatuisia ja Reilun Kaupan yhteistyöllä tehtyjä. Meille laatu ja ensiluokkainen makuelämys ovat äärimmäisen tärkeitä.

Kakun hintaan vaikuttaa sen koko, täytteiden lukumäärä, koristeet sekä erityisruokavaliot. Perushinta on 5,00 € per henki.

Suurin osa kakuista pystytään toteuttamaan täysin laktoosittomana. Gluteenittomuuslisä 5-10,00 €.

Yleisimmät kakkukoot ovat 6-8, 15 ja 25 hengelle.

Kukkien hinta lisätään kakun hintaan, yleensä noin 10 euroa per kakku.

 

Pohjan makuvaihtoehdot:

Suklaa
Suklaapohjan maukkaan kostean maun tekee luomukahvi. Tämä pohja sopii hyvin yhteen minkä tahansa täytteen ja kuorrutteen kanssa.

Vanilja
Reilun Kaupan luomulaatuinen vanilja maustaa tämän amerikkalaisen pohjan, joka on niin hyvää, että sitä voisi syödä pelkistäänkin. Vaniljapohja sopii erityisen hyvin yhteen vaniljatäytteen ja suolaisen kinuskin kanssa.

Banaani-vanilja
Reilun Kaupan banaanit ja luomulaatuinen vanilja tekevät tästä kakusta mielettömän kostean, mehevän ja maistuvan pohjan. Sopii erityisen hyvin yhteen kinuskin ja vaniljan kanssa.

Täytteiden makuvaihtoehdot:

Suolakinuski
Englantilaiseen tapaan keitetty suolainen kinuski eli Salted Caramel on todellinen makuelämys, joka on väriltään haalean kinuskista ja jonka syömistä ei voi lopettaa kerran aloitettuaan.

Vanilja
Klassikkomaku, ja yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Voi värjätä hyvin mieleisekseen, vai miltä kuulostaisi esimerkiksi vaaleapunainen vaniljatäyte suklaisen pohjan välissä?

Minttusuklaahippu
Vaaleanvihreä kreemitäyte, jossa on seassa minttusuklaahippuja. Upea ilmestys kakkua leikatessa. Sopii erityisen hyvin yhteen suklaapohjan ja vaniljakuorrutteen kanssa.

Minttusuklaa tai Suklaa
Suklaan värinen kreemi sopii erityisen hyvin yhteen suklaakakkupohjan kanssa, sekä minttuisena että laadukkaana belgialaisena tummasuklaana.

Kuorrutteen makuvaihtoehdot:

Vanilja
Voi värjätä mieleisekseen.

Suolainen kinuski
Haalean kinuskin värinen kuorrute.

Suklaa
Suklaanvärinen ja aidosta suklaasta tehty kuorrute.

 

Kerro minulle makuvalintasi niin mietitään kakun koristeet yhdessä!


[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ exclusions=”1,2,3,8,9,23″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”240″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”6″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 14 %