Custom Cakes

Amerikkalaiset buttercream-kakut ovat korkeita, näyttäviä ja aivan mielettömiä makuelämyksiä. Tuotteissa ei ole kermavaahtoa eikä liivatetta, vaan kakut valmistetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista käyttäen aitoa vaniljaa, belgialaista laatusuklaata sekä oikeaa voita.

Tuotteissa käytetty luomukahvi tulee paikalliselta Paahtimo Pavulta, aidot, belgialaiset laatusuklaat Callebautilta, ja aito vanilja sekä muut mausteet ovat pääosin luomulaatuisia ja Reilun Kaupan yhteistyöllä tehtyjä.

Kakku suunnitellaan aina yhdessä sinun kanssasi ja voit antaa myös vapaat kädet suunnitteluun tietyn budjetin mitoissa.

Kakun hintaan vaikuttaa sen koko, täytteiden lukumäärä, koristeet sekä erityisruokavaliot. Hinta on noin 5,00-6,00 € per henki.

Suurin osa kakuista pystytään toteuttamaan laktoosittomana. Gluteenittomuuslisä 5-10,00 €.

Pohjan makuvaihtoehdot:

Suklaa
Suklaakakussa käytetty luomukahvi tulee paikalliselta Paahtimo Pavulta. Suklaapohja on mutakakkumainen, kostea pohja, joka sopii hyvin yhteen minkä tahansa täytteen ja kuorrutteen kanssa.

Vanilja
Reilun Kaupan luomulaatuinen vanilja maustaa tämän amerikkalaisen pohjan, joka on niin hyvää, että sitä voisi syödä pelkistäänkin. Vaniljapohja sopii erityisen hyvin yhteen vaniljatäytteen ja suolaisen kinuskin kanssa.

Banaani-vanilja
Reilun Kaupan banaanit ja luomulaatuinen vanilja tekevät tästä kakusta mielettömän kostean, mehevän ja maistuvan pohjan. Sopii erityisen hyvin yhteen kinuskin ja vaniljan kanssa.

Täytteiden makuvaihtoehdot:

Suolakinuski
Englantilaiseen tapaan keitetty suolainen kinuski eli Salted Caramel on todellinen makuelämys, joka on väriltään haalean kinuskista ja jonka syömistä ei voi lopettaa kerran aloitettuaan.

Vanilja
Klassikkomaku, ja yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Voi värjätä hyvin mieleisekseen, vai miltä kuulostaisi esimerkiksi vaaleapunainen vaniljatäyte suklaisen pohjan välissä?

Minttusuklaahippu
Vaaleanvihreä kreemitäyte, jossa on seassa minttusuklaahippuja. Upea ilmestys kakkua leikatessa. Sopii erityisen hyvin yhteen suklaapohjan ja vaniljakuorrutteen kanssa.

Minttusuklaa tai Suklaa
Suklaan värinen kreemi sopii erityisen hyvin yhteen suklaakakkupohjan kanssa, sekä minttuisena että laadukkaana belgialaisena tummasuklaana.

Kuorrutteen makuvaihtoehdot:

Vanilja
Voi värjätä mieleisekseen.

Suolainen kinuski
Haalean kinuskin värinen kuorrute.

Suklaa
Suklaanvärinen ja aidosta suklaasta tehty kuorrute.

 

Kerro minulle makuvalintasi niin mietitään kakun koristeet yhdessä!Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 14 %