Teemajuhlat kolmevuotiaalle

Meillä järjestettiin juuri kolmevuotiaalle teemajuhlat, jonka aiheen sankari sai valita itse. Hän valitsi aiheeksi kuun taivaalta (ja heti mietin, että miksi menin edes kysymään…). Piti hetken pohtia, miten tämän toteuttaisin, mutta lopulta kuu, tähdet ja avaruus-teema olikin melko helppo haalia kokoon.

kakut jyväskyläMeillä oli valmiiksi myymälässä myynnissä eri kokoisia mustia ja harmaita kennopalloja ja viuhkoja ja näiden kaveriksi tilasin Pop up kemuista ja paikallisesta Confetista foliopallot. Kuu ja tähdet saapuivat Pop upista ja Palokan Confetin ihana Pirkko täytti ne ja ison 3-numeron meille heliumilla. Nämä numeropallot ovat joka vuosi hitti lasten keskuudessa, niitä saa meillä aina halia ja kuljettaa ympäri taloa.

kakut jyväskylä

Olin aiemmin askarrellut fimo-massasta tähtinauhan ja musta harsokangas ostettiin mieheni 30-vuotis Great Gatsby-juhliin jo aiemmin. Nyt loin sillä nopeasti tunnelmaa jälkiruokapöydän ympärille.

teemakakut jyväskylä

Teeman mukaan toteutettiin leipomolla avaruushenkinen kakku, kustomoidut keksit, minicupcaket sekä macaronit. Kakun suklaakuorrute värjättiin mustaksi ja koristeltiin hopearoiskeilla sekä tähdillä. Mustat ja valkoiset macaronit hopeisilla raidoilla maistuivat etenkin aikuisille ja harmaalla marmoroidut keksit lapsille. Leipomolta mukaan nappaamani Lakridsin hopeiset minttusuklaakuulat sopivat vielä hyvin teemaan. Cupcakeissa käytimme hopeisia vuokia ja koristelimme miniversiot valkoisilla tähdillä.

teemakakut jyväskyläkakut jyväskyläTarjoiluastiat löytyivät myös kaikki meiltä leipomolta. Olin juuri tilannut vuokrattavaksi harmaan marmoripintaisen kakkualustan ja muuten lasiset astiat antoivat tilaa teemalle. Paperipillit löysin Harjun Paperista ja hopeiset pahvimukit H&M Homesta.

teemajuhlat jyväskylä

Valotaulu ja muutama koriste ikkunoissa viimeisteli keittiön ja olohuoneen juhla-asun. Lopulta pääsin aika vähällä valmistelulla ja sankarikin oli tyytyväinen juhliinsa. Se onkin tarkoituksenani Minna bakesin kanssa – yhdestä paikasta saat niin leivonnaistet, tarjoiluastiat kuin koristeet, ja näin pääset itse vähemmällä vaivalla ja saat silti näyttävät juhlat järjestettyä. Tässä olemme enemmän kuin mielellämme apuna.

Seuraavaksi olisikin vuorossa meillä ristiäisten suunnittelu, mitä juhlia teille on tulossa seuraavaksi? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *