Unicorn Party

Tämän hetken suosituin juhlateema taitaa olla Unicorn eli yksisarvinen. Vielä muutamia Frozen-kakkuja tehdään edelleen, mutta aavistelen tästä aika kovaa seuraajaa Elsalle ja Annalle mitä juhlien teemaan tulee. Niinpä toteutimme Palokan Confetin kanssa yhteistyössä Unicorn Party-kattauksen heidän tuotteillaan ja meidän herkuilla sekä muutamalla kätevällä niksillä, mitä tulee lastenjuhlien järjestämiseen.

unicorn cake jyväskyläToteutimme kattaukseen suklaavanilja-yksisarviskakun, jonka harja on tehty erilaisista vaniljaisista kukista sekä tähdistä, sokerimassakukista ja marengeista. Sarvi, korvat ja silmät ovat myös vaahtokarkin makuista sokerimassaa, kakun päällinen taas aitoa vaniljaa. Kuppikakut ovat myös vaniljakuppikakkuja ja niiden pohja onnistuisi myös banaanina tai suklaanakin.

tilaa yksisarvinen kakku jyväskylä tilaa kakku jyväskyläTässä kakussa oli ihana päästää mielikuvitus valloilleen ja käyttää mitä erilaisimpia herkkuja koristeena. Näitä erilaisia Unicorn-kakkuversioita tullaan varmasti vielä näkemään meidän leipomossa, sen verran tuli uusia ideoita miten tämän voisi toteuttaa!

unicorn cake minna bakes jyväskyläyksisarvinen ilmapallo confetiKattaukseen sopi erinomaisesti taustaksi hopeinen oviverho, jonka ripustin nastoilla kattolistaan. Näin juhlatilan (tai tavallisen keittiön ja olohuoneen) ilme muuttuu kauniisti teemaan sopivaksi. Aika yksinkertaisilla asioilla voi näin luoda juhlatunnelmaa. Samoin pöytäliinan löysin Confetista, jossa on todella hyvä valikoima erivärisiä muoviliinoja ja niihin mätsääviä lautasliinoja, lautasia, mukeja ja aterimia. Näitä olen käyttänyt ennenkin meidän juhlissa.

Tylli-pom pompit ovat myös Confetista, valkoiset fan fan-viuhkat Juhlahuumasta ja muut koristeet löytyivät meidän vanhoista varastoista, pieniä pitsisiä kennopalloja löytyy vielä meidän myymälästäkin. Unicorn-tikkupallot ovat Confetista ja heiltä löytyi myös isompikin samanlainen pallo, jonka voi täyttää heliumilla. Nämä pienemmät eivät vaadi kuin puhaltamisen ja kestävät todella pitkään käytössä.

yksisarvinen juhlatkuppikakut tilaa jyväskyläUnicorn cupcakes kuppikakuissa on käytetty kahta erilaista pursotustyyliä vaniljalla ja sarvia tehtiin niin vaaleanpunaisena kuin vaalean violettinakin. Macaronit piti tietenkin saada mätsäämään sävy sävyyn muun kattauksen kanssa. Kattauksessa käytetyt paperilautaset kultaisella yksisarvisella ovat Confetista.

yksisarvinen kuppikakut minna bakesunicorn cupcakes minna bakesSain Confetin yrittäjältä Pirkolta hyvän idean sekoittaa Candy Melts-nappeja popcorniin. Näin saa kuulemma hyvän makean ja suolaisen yhdistelmän, joka toimii tosi kivasti lasten syntymäpäivillä. Testattiin tätä heti ja niinpä toimikin! Valkoista Candy Meltsiä voi värjätä pastaväreillä tai ostaa suoraan esimerkiksi vaaleanpunaisena. Värjäsimme osan vaalean violetiksi, osan teimme valmiilla vaaleanpunaisella.

candy melts popcorn Mukit ovat kauniin heijastelevia kaikissa pastellisissa sävyissä. Näiden nätti hologrammi-efekti tulee paremmin livenä esille.

Unicorn poop eli marengit sateenkaaren väreissä toteutimme nyt popcornin kanssa yhdessä. Eli tässä on kauniisti sanottuna “yksisarvisen kakkaa”, jota usein myös kattauksissa näkee. Hyvää se ainakin oli, vaikka nimi muuta sanookin!

unicorn poopyksisarvinen keksit tilaa jyväskyläYksisarvinen-muotti meiltä löytyykin ja sitä onkin käytetty ahkeraan. Näihin kekseihin voi painaa vielä syntymäpäiväsankarin nimen ja vaahtokarkkimassan marmoroinnissa voidaan käyttää erilaisia värejä.

tilaa nimikeksit jyväskylämacarons jyväskyläNappasin Confetista vielä hopeiset pillit mukeihin mukaan ja askartelin niihin paperista leikkaamalla “make a wish” laput kiinni. Lapuissa voisi lukea myös juhlien sankarin nimi tai jotain muuta teemaan viittaavaa. Nämä pysyivät ihan tavallisella liimapuikolla laitettuna kiinni.

yksisarvinen kakku minna bakesKaikkia näitä juhlatuotteita voit siis hankkia Palokan keskuksen Confetti-myymälästä, ihana Pirkko auttaa sinua mielellään juhlien suunnittelussa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Häneltä saa aina apua koski se sitten leipomiseen liittyviä ongelmia tai muuten vain ideoita uusien juttujen toteutukseen.

Meiltä voit tilata Unicorn-kakun hintaan 95,00 euroa, cupcaket 4,75€, macaronit 2,20€ kpl ja keksit 1,90€ kpl. Teemajuhlien toteutus ei voisi olla tämän helpompaa, laita vain viestiä meille tilaukset@minnabakes.com tai rimpauttele myymälään niin suunnitellaan teidän kattaus yhdessä.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Palokan Confetti-myymälän kanssa.

Tallenna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *